Otur

Idag när jag skulle göra lunch och skära vitkål lyckades jag slinta med kniven. Ett jack i vänstra pekfingret blev resultatet. Hur djupt det är vet jag inte men det gjorde rätt ont. Det ser ut som jag skurit mig in i halva fingret när man tittat på nageln och Jacko tyckte kanske att en läkare skulle ta en titt. Men vad ska de göra mer än vad doktor Jacko gjort. Lite smärtstillande salva och plåster. Sen får tiden utvisa om jag tappar fingertippen eller ej;)

Kommentarer
Postat av: emelie

Det går super bra! De leker massor med harry och björn. Sover just nu som grisar, Jumka på rygg med alla 4 benen i vädret. Elvis är jätte lydig och de gossar massor.;-)

2009-05-10 @ 22:44:45
URL: http://minabusungar.blogg.se/
Postat av: emelie

Hej! Segt med hästen när man inte är där!

Dina vovvar mår jätte bra, Lilla Jumka har blivit HEL-vild!! Hon är super glad och äter upp Max leksaker, hoppar och biter sönder mina blommor och dekorationer, osv. Haha en riktig liten valp har hon blivit!! Elvis är som vanligt jätte glad o något trött på Jumka. Harry är SÅ trött på dom (skratt) Han bara ligger och tittar, gud vad han blivit gammal! Det som är jobbigt är att Jumka kissar inne rätt så mycket, även fast de är ute hela dagarna och även fast vi precis varit ute på en lång promenad så kissar hon på våran nya matta, handdukar och en hallmatta. Lite knepigt....

Men de mår iallafall toppen och leker hur mycket som helst!

Hoppas ni har det bra i sweden!

2009-05-13 @ 22:29:55
URL: http://minabusungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0