Hippiefest

I lördags var vi hemma hos Lotta och Johan på hippiefest/födelsedagsfest. En rolig fest med trevligt sällskap, god mat och dryck.

Oscars aktiviteter

Oscar är mycket hjälpsam kille. När vi klipper gräset hjälper han gärna till.

Han vattnar gärna växterna i trädgården.

Sen tycker han det är kul med sin sparkcykel

och sina inlines
 och att vara "cool"

Vakan är över

Efter att sovit i stallet  tre händelserika dygn var det så äntligen dax för Felicity att få sitt efterlängtade föl. Hon har varit så stor och tung under den senaste månaden så alla som sett henne har sagt-"Är du säker på att där inte är två?"

Första natten jag sov i stallet tänkte jag sova i bilen men det var alldeles för skrämmande. Lampor som tändes i tid och otid. Vänliga själar som dök upp i mörkret och undrade vad jag gjorde i bilen. Så jag bestämde mig för att sova i stallet  och det var mycket bättre. Tyvärr inget föl den natten.

Andra natten fick jag sällskap av Micha, en tjej som hjälpt mig med hästarna tidigare. Både hon och jag var överens om att man sov gott i halmen och man hörde precis allt från hästarna. Vi bestämde att jag kunde sova om jag ville så skulle Micha vaka och dagen efter tvärtom. Men Micha somnade gott och hörde inte när det började låta från fönstrena. Jag funderade ett tag om det kunde vara en råtta eller något men efter ett tag hörde jag fotsteg också. Sen blev det ett enormt bankande på en dörr och då förstod jag att det var Martina, tjejen som jobbar i stallet, som varit ute och festat och glömt nycklen. Så jag gick upp och lånade henne min mobil så hon kunde ringa sin man. Men ingen svarade, så jag gick in och la mig i stallet igen. Efter ett tag gav Martina upp och kom och la sig i stallet också. Som ni förstår knep Felicity även denna natten.

Så tredje natten gick jag och Micha och la oss vid 10. Felicity hade varit väldigt orolig under dagen så jag tänkte att i natt måste det bli. Fick inte medhåll från alla i stallet, men jag låtsades som om att jag var säker på att inatt blir det.
Men när hela tjeckiens helikopterteam, hade övning ovanför stallet blev jag osäker igen. Helt otroligt. Det var ett fasligt liv som tystnade någon gång mellan halv ett och ett. Samtidigt hade jag hört hur Felicity vandrat runt runt i boxen. Och så äntligen vid två snåret kom hon till ro och bestämde sig för att föla fram sitt underverk. Allt gick jättebra och Felicity är så stolt över sin dotter som ännu är namnlös. Så har ni några bra förslag på stonamn som börjar på F är ni välkomna med dom.


image53

RSS 2.0