forts. Filosophy skadad

Nu har det gått ett par dagar och det känns som om jag har i stort sett bott i stallet. Jag är väl just nu mest arg över det inträffade och hatar det faktum att man bor i ett land där människor lätt drar till med en vit lögn för att rädda sitt eget skinn. Ingen vill ta ansvara för det inträffade och ingen anser att det är dennes fel. Hatar också det faktum att man inte kan kommunicera på ett riktigt vis pga de språksvårigheter som uppstår. Jag har just nu en enorm hemlängtan till den svenska hästhållningen och tänkandet. Ska bli skönt att komma hem snart.
I samma veva är det skönt att man har så goda vänner och en förstående sambo som är så behjälpliga och stöttande. Kram på er.

Tjejen som jobbar i stallet skulle släppa ut hästarna och väljer en annan hage eftersom hovslagaren ska komma. Öppnar troligvis inte grinden så pass mycket som krävs för att tre hästar ska komma igenom,  vilket innebär att Filosophy fastnar i den pigg som sticker ut från grindöppningen. Skadan är ett faktum.


Såret verkar läka rätt så bra. Vågar inte ta ut något i förskott. Men vad jag är mest rädd för är att den skinnflik som uppståd ska dö och torka. Detta innebär att vi måste skära bort all denna hud och låta såret läka öppet.
Såret tvättat efter skadan   Efter operation
Idag

Kommentarer
Postat av: Broder B

Vi lider med dig och hästen Mimsan.

Konstigt ingen lagt märke till det mordvapnet tidigare. Förmodar att den är borta nu....eller?

Hör av sig vet'ja. Vi är många som saknar er i gamla hederliga "Svedala".



/Broder B

2008-09-30 @ 20:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0