Sveriges nationaldag

Planerna för dagen var att åka in till Prag tidigt. Ta en lunch, strosa runt lite och sedan bege oss till ambassaden som hade bjudit in alla utlandsboende stationerade i Tjeckien.
Men tyvärr blev det inte så, för Oscar var jättehostig under natten så efter mycket velande fram och tillbaka bestämde vi oss för att stanna hemma.
Istället blev det att jag följde med Jindrich som assistent. Vi började med en sårskada som inte ville läka ordentligt pga att hästen inte behöll bandagen på. Sedan åkte vi vidare till mitt gamla stall, Apolenka, och vaccinerade två hästar. Sedan gick färden vidare till ett stall utanför Kuneticka Hora. Där bodde en fantastisk trevlig familj som gärna ville visa sina nyförvärv av galopp hästar. Det kändes ganska komiskt med 8 personer i en box, där alla snackade i mun på varandra. Från något hörn hörde jag Jindrich berätta att det var en 2 åring från Frankrike. Efter rundvisningen så åkte vi ut till deras sommarhage. Där var det tre föl som skulle chippas, tas blodprov på för DNA och konturdiagrammas.

På kvällen hade vi en myskväll tillsammans. Tyvärr hade inte Oscar blivit bättre men han var på rätt gott humör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0