En resa till Pardubice Del 2

Lördag morgon började precis som föregående. Dana kom och fixade frukost till oss. Jag och Oscar hade lägenheten helt för oss själva medans Dana bodde hos en vännina som inte bodde så långt ifrån.
Sen så åkte jag iväg på hästtävling i Brozany tillsammans med Mísa. Oscar stannade kvar med Dana. Det var väldigt kallt och blåsigt.Hoppbanan i Brozany ligger väldigt fint för i bakgrunden har man Kunětická Hora.

Mìsas häst är ett fyraårigt sto efter Beethowen. Samma pappa som Bentley har. Alltså Felicitys första föl.
Väldigt fin och trevlig häst. Det gick bra. Fick en 5:e placering.
Efter hopptävling och lunch tog vi trolleybus 2 till Pardubicky för att hälsa på Malin, Oscar och Max som flyttat in i det hus som vi en gång bodde i. Vi blev bjudna på en mycket god paj och glass. Oscar lekte lite med Max eller om det var mer tvärtom...
När vi skulle hem tog vi en promenad längst Chrudimska.
Blev ett stopp på ytterligare en kinesrestaurang för att sedan bege sig till det fyrverkeri som skulle utspelas i stan. Många, stora och färgfyllda raketer avfyrades. Mycket folk hade samlats längst med Labe som rinner genom staden, för att se detta.
Det var mycket festligheter i stan pga Velka Pardubice som går på söndagen.
Kvällen avslutades med svåröppnad flaska Frankovka som krävde mycket list, styrka, och silning innan den kunde avnjutas, och ett parti Fia med knuff.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0