Soligt och varmt

Det är varmt i Ungern. Vi har ca 34 grader varmt. Härligt!
När vi kom ner funderade vi på om det var lönt att köpa en pool i år eller inte. Vi kom fram till att det MÅSTE vi. Inte bara för att det är varmt utan även för att Oscar är en riktigt badkille, även Eric verkar vara stöpt till detsamma. Den pool vi hade med från Sverige insåg vi rätt snabbt att den var alldeles för liten.
Att hitta pool visade sig inte vara helt enkelt. Vi ville ju ha en 122 cm djup samt en med metallställning. Hittade ingen i Kecskemet så i fredags begav vi oss till Budapest för att söka.
Tyvärr fann vi ingen men vi hittade till IKEA. Snabbvisit med lite kvällsmat. Självklart blev det köttbullar:)
Hem kom vi utan pool.
På lördag var alla affärer stängda pga nationaldag så vi tillbringade dagen med att packa upp lite flyttkartonger. Eftersom vi var inne större delen av dagen, och missade den goa värmen, bestämde vi oss för att prova vår bastun. Riktigt skönt!
På söndagen fortsatte vår jakt efter pool. Vi bestämde oss för att åka in till Budapest igen. Denna gång åkte vi till det andra IKEA som finns i Budaörs. Inte för att leta pool utan bara av ren nyfikenhet. Finns det ett IKEA i närheten måste det ju bara besökas. Man får en känsla av "hemma"!
Vi var i den ena butiken efter den andra utan att hitta den poolen vi ville ha och till sist bestämde vi oss för att sänka våra krav. Vi fann denna Intex poolen.
Måndagen gick åt att rigga och fylla på och idag har vi tagit premiärdopp!
Värmen och solen ska hålla i sig ett tag till. På torsdag har de lovat 38 grader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0