Sverige resa

I förra veckan åkte vi hem en tur till Sverige för att Jacko skulle på ett möte i Linköping. Vi passade då på att titta på gården i Söndrebalj som har det perfekta läget. Oscar bara älskade den. Det fanns ju pool. Tyvärr är ju priset lite högt. Vi har lagt ett bud på den och bestämt oss för att stanna vid det. Så får vi se hur det går.
Efter husvisningen åkte vi upp till Borås för att hälsa på Jackos föräldrar och syskon.
På tisdagen åkte Jacko vidare till Linköping. Jag och Oscar stannade kvar i Borås. Vi var bla på Borås djurpark och tittade på alla djuren. Roligast tyckte nog Oscar att aporna var.
Oscar fick också lekt med alla sina kusiner vilket han tyckte var hur kul som helst.
På torsdagsmorgonen var det dax att bege sig ner till Ängelholm igen för att titta på tre lägenheter, två andra gårdar och stallplatser.
På fredagen åkte vi till Kristianstad och hälsade på hästarna. Felicitys och Filosophys lösdrift är helt fantastisk med enorma vidder
 
Fick pysslat om dem ett par timmar och åkte sedan vidare till Bailey. Han mådde också toppen med sina tre stokompisar.

Oscar var inte ett dugg intresserad av hästarna utan fann katterna mycket mer intressanta. Sen åkte vi hem till Ängelholm igen för att titta på ytterligare en lägenhet.
Tanken var att vi skulle åka hem på lördagsmorgonen men både jag och Jacko kände att vi var rätt så trötta efter alla turerna så vi behövde en dag extra. Vi bestämde oss för att åka hem på söndagen istället. På lördagen fick Oscar prova på att spela fotboll. Tror han tyckte det var rätt kul.

Sen var det shopping i stan och på kvällen var det dax för Eurovision song contest. Grattis Norge!!
Även i Ängelholm fick Oscar lekt med de flesta av sina kusiner. Jag tror han ser fram imot att få flytta hem till Sverige och få göra det lite oftare.

Resultatet av resan har blivit att vi har tackat ja till en lägenhet på Vaktgatan och till stallplatser i Utvälinge. Och med det kan man tro att allt är löst men så är inte fallet, för kruxet är att lägenheten inte är ledig förräns den 1 augusti och vårt flyttlass går runt den 26:e juni.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Låter som att ni hade en härlig vecka! Nästa gång ni går på djurparken i Borås - Ring! Jag älskar den djurparken. Skönt att ni har ett boende nu, för både er och hästarna. Jag är säker på att det löser sig med flyttlasset! Kram

2009-05-21 @ 09:35:47
URL: http://kattisochgrabbarna.blogg.se/
Postat av: Sara Frick

Hej!

Vi avlöste er i Ängelholm för vi åkte dit Kristi Himmelsfärdshelgen och hälsade på Anders och Louise. Fick rapport av Katarina att ni hittat lägenhet. Jag och Louise gick in på Hemnet och kollade på gården ni lagt bud på. Hoppas det går bra. Anders och Louise hälsade så mycket!

/Sara

2009-06-02 @ 20:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0